Familieplezier

La Place voor iedereen: Thema-avonden voor het hele gezin

Heb je zin om met je gezin quality time door te brengen én te genieten van heerlijk eten? Dan zijn thema-avonden misschien wel iets voor jullie! Het hele gezin kan meedoen met het voorbereiden en genieten van een speciale maaltijd. Met een dosis creativiteit en inspiratie tover je een gewone avond om tot een culinair feestje waar iedereen van smult.

Mexicaanse Fiesta Night

Begin je culinaire avontuur met een Mexicaanse Fiesta Night! Duik in de levendige smaken van de Mexicaanse keuken met zelfgemaakte taco's. Laat iedereen zijn favoriete toppings kiezen - gehakt, bonen, sla, tomaat, kaas, zure room en guacamole. En vergeet niet een salsa bar op te zetten met allerlei soorten salsa's, van mild tot pittig!

Voor een zoete afsluiting van de avond, serveer je gesmolten chocoladecakejes als dessert. Deze lekkernij is een hit bij jong en oud!

Italiaanse Pasta Night

Neem je gezin mee op een culinaire reis naar Italië met een Italiaanse Pasta Night! Kook samen een grote pan pasta - spaghetti, penne of fusilli - en bied een scala aan sauzen aan om uit te kiezen. Van klassieke marinara saus tot romige Alfredo saus en pittige arrabbiata saus.

Als toetje kunnen jullie samen een heerlijk lemon meringue taartje maken. Dit frisse dessert van La Place is makkelijk te maken en zal zeker in de smaak vallen bij het hele gezin. Bekijk het recept en geniet!

Aziatische Wok Night

Voor een avontuurlijke smaakervaring, organiseer een Aziatische Wok Night! Laat je gezin genieten van heerlijke roerbakgerechten. Bereid een scala aan groenten, vlees en tofu voor en laat iedereen zijn eigen wokgerecht samenstellen.

Als toetje kunnen jullie samen een eenvoudig en verfrissend dessert maken, zoals de tarte sablée bosvruchten.

Met thema-avonden kunnen gezinnen samen nieuwe gerechten ontdekken, culinaire vaardigheden ontwikkelen en vooral genieten van kostbare momenten samen. Dus waar wacht je nog op? Haal de boodschappen in huis, zet de keuken klaar en maak je klaar voor een smakelijk avontuur met je gezin!