La Place Hilversum

Vandaag hebben we op feestelijke wijze ons nieuwe restaurant in de HEMA in Hilversum geopend.

Horecamanager Larissa Hoes knipte om 9.30 uur vanochtend het openingslint door, samen met Managing Director van La Place Alice Theunissen. Op deze locatie introduceren we een nieuw food concept. Door de handen ineen te slaan met HEMA, kunnen HEMA bezoekers in Hilversum tijdens het winkelen óók terecht bij ons voor heerlijke ontbijt- en lunchgerechten of een tussendoortje. Op deze locatie hebben we geen buffet, maar een food- en barista bar, waar bestellingen worden opgenomen en ter plekke vers voor jou worden bereid. Ook kun je in het restaurant via een QR-code een bestelling plaatsen, direct afrekenen en de bestelling aan tafel ontvangen.


Ons nieuwe restaurant, met 160 zitplaatsen, bezorgt een echte foodbeleving. Het menu biedt zowel klassiekers aan als nieuwe favorieten. Je kunt terecht voor de welbekende maaltijdsalades, sappen en broodjes met kruidenroomkaas, maar ook voor een tal van nieuwe gerechten. Zo hebben we plaatpizza’s op het menu staan met bijvoorbeeld zalm, kip of gegrilde groenten, en vegetarische pita’s met falafel of paprika en feta. Daarnaast word je in het restaurant meegenomen in de verhalen achter bepaalde producten, en de stappen die wij zetten op het gebied van duurzaamheid. De paddestoelen uit de ragout wordt bijvoorbeeld gekweekt op 'circulaire koffiedrab', en overgebleven croissants worden gebruikt in een huisgemaakte bread pudding. Verder kan op deze speciale locatie de HEMA tompouce natuurlijk niet ontbreken.

Locatie en openingstijden
La Place bevindt zich op de eerste verdieping van de HEMA aan Kerkstraat 29, Hilversum. Gasten kunnen vanaf heden dagelijks bij deze La Place terecht tussen 09.00 en 18.00 uur. Uitzonderingen zijn donderdag (open tot 20.00 uur) en zondag (open van 12.00 uur tot 17.00 uur).