Nieuw La Place restaurant in Efteling geopend

13-04-2023 Het La Place-restaurant Kashba in de Efteling werd op donderdag 13 april officieel geopend. Het restaurant is aan binnen- én buitenkant gehuld in Oriëntaals thema en gaat zo helemaal op in De Wereld van Sindbad, sinds 2022 de naam van dit themagebied. Het vertrouwde La Place-assortiment is aangevuld met Oriëntaalse gerechten. Het restaurant biedt ruim 700 zitplaatsen, zowel binnen als buiten op het terras.

Diverse oriëntaalse thema’s

Een Kashba is een Oosters vestingswerk waar handel wordt gedreven. Dit is vertaald naar diverse oriëntaalse thema’s in het restaurant. Zo kom je binnen op de bedrijvige markt, vervolg je je reis door de mystieke oase en ga je op ontdekkingstocht in de kleurrijke nomadentent. Naast de binnenkant is ook de buitenkant van het pand aangepakt. Diverse kantelen en oriëntaalse ornamenten sieren de buitenkant. Aan de voorzijde staat een overkoepelende nomadentent die het terras en het pand met elkaar verbindt.

Kiosk Nomade

In de nomadentent, voorheen het a-la-carte-gedeelte van het restaurant, opent kiosk Nomade. Gasten genieten ook hier van het vertrouwde assortiment van La Place, aangevuld met smaken uit de Oriënt. Tevens biedt de kiosk de mogelijkheid om dranken en lekkernijen via de buitenzijde te bestellen om mee te nemen. Ideaal voor gasten die willen ontspannen in de tent of op avontuurlijke doorreis zijn.

Assortiment

Het vertrouwde assortiment van La Place is aangevuld met Oriëntaalse gerechten. Denk aan de flatbread runderspies en frisse tzatziki, de couscous salade in oosterse stijl, een kleurrijke mais-bonen salade en een salade van quinoa met wilde rijst. Voor de zoetekauw is er een 1001 nacht appeltaart of cheesecake rood fruit rozen.