Nick Toet x La Place

La Place wil goed eten bereikbaar maken voor iedereen. En goed eten, daar hebben we in Nederland nog wel wat te winnen. Of het nou gaat om smaak, versheid, gezondheid of vernieuwing. La Place gaat de komende periode samen met Nick Toet op pad om Nederland te inspireren om te kiezen voor een betere break.

Maak tijd voor ontbijt

In deze eerste aflevering gaat Nick Toet in de La Place good truck naar de Bijlmer in Amsterdam om antwoord te krijgen op deze vraag: maken wij genoeg tijd voor ontbijt? De volledige aflevering is hier te zien.

Bij La Place vinden we dat mensen de tijd moeten nemen voor een goed ontbijt, de komende periode kun je zelfs met korting genieten van ons ontbijt. Meer informatie over deze heerlijke deal vind je hier.

La Place lanceert campagne met kok en tv-presentator Nick Toet:
Op weg naar een betere break

In de Good Truck, een met verse kruiden en groenten uitgedoste food truck, reist Nick Toet het land door om mensen op basis van het La Place menu beter te laten eten. In een vierdelige mini contentserie, ontwikkeld in samenwerking met de Amsterdamse bureaus NEEW en Toko the Agency, is op het Instagram en YouTube-kanaal van La Place te volgen hoe hij voorbijgangers inspireert gezondere en voedzame keuzes te maken. De serie start in de eerste week van juni, met in de eerste aflevering aandacht voor het ontbijt.

Op weg naar een betere break
Nick Toet: “Ontbijten. Iedereen doet dat altijd super gehaast en denkt er helemaal niet over na of erger nog: we slaan het over. Laten we dat koppie van ons nou eens gebruiken, want het is misschien wel de belangrijkste maaltijd van de dag. En als je dan wel een ontbijt maakt met die heerlijke klauwen van je, dan is het bijna altijd die saaie, oude boterham. Dat kan veel beter! Samen met La Place ga ik je dit jaar laten zien hoe je van jouw eetmomenten betere, gezondere en leukere breaks maakt voor dat lekkere bekkie van je. Eten maken voor je zieltje, lekker man.”

Rogier van Duivenbooden, commercieel directeur bij La Place: “Bij La Place draait het om goed eten én genieten. Daar hebben we in Nederland nog wel wat te winnen, of het nou gaat om smaak, versheid, gezondheid of vernieuwing. Zeker als we onderweg zijn. Met Nick Toet hebben we de perfecte match gevonden om Nederland te laten zien dat een snelle break ook absoluut een goede break kan zijn.”

La Place voor iedereen
Met de campagne wil La Place vooral laten zien er voor iedereen te zijn, op elk moment van de dag. La Place wil vers en ambachtelijk eten bereikbaar maken voor een brede doelgroep van bewuste levensgenieters. Het aanbieden van een duurzamer en gezonder assortiment zal hierin dit jaar een belangrijke rol spelen. In het najaar worden meerdere initiatieven gelanceerd die het assortiment verder verduurzamen.

Naast NEEW en Toko the Agency is ACE | Fitzgerald als purpose driven communicatiebureau betrokken bij het uitrollen van de nieuwe merkbeloftes en bijbehorende campagne van La Place.

Bekijk het filmpje met Nick Toet