Deals La Place Hilversum & Alkmaar

Heb jij de nieuwe vestigingen van La Place in de Hema in Alkmaar en Hilversum al bezocht? In deze restaurants wordt jouw bestelling vers voor je klaargemaakt en kun je ook heel gemakkelijk bestellen via de QR code op tafel.

Bij La Place Hilversum & Alkmaar hebben we een aantal producten afgeprijsd, dan kun je ze eens voordelig proberen.

Woensdagochtend = €1 koffie ochtend

Elke woensdagochtend kun je genieten van een warme drank voor maar €1. Tussen 9 en 11 uur kun je kiezen uit een koffie small, cappuccino small, thee of espresso, voor deze voordelige prijs. Dat is nog eens een goede start van de woensdag!

4 uurtje

Elke dag vanaf 16:00 kun je kiezen voor het La Place 4-uurtje! Voor slechts €4,50 krijg je gebak en een warme drank naar keuze (koffie small, thee, espresso of cappuccino small).

Koek deal

Toch al lekker aan het genieten van een warme drank? Voor maar €1 kies je een koek voor erbij.

Snack deal

Voor €1,50 kies je een warme snack naar keuze bij aankoop van een smoothie of sapje.

Mocktail voor €4,00

Dit drankje is een limonade met een ijsje, vers fruit en verse kruiden. Als het ijsje smelt, verandert jouw drankje langzaam van een limonade naar een echte mocktail! Verkrijgbaar in de smaken: limoen-citroen en granaatappel.

Ontbijt deal

Tussen 9.00 en 11.00 uur hebben we een speciale deal voor onze gasten in de ochtend. Neem een vers gebakken croissantje met een warme drank (koffie small, thee, espresso of cappuccino small), samen voor €2,95.

Deze deals zijn niet geldig in combinatie met andere acties of promoties.