Nick Toet x La Place

Samen met Nick Toet gaan we de komende periode op weg naar een betere break. 

In de Good Truck, een met verse kruiden en groenten uitgedoste food truck, reist Nick Toet het land door om mensen op basis van het La Place menu beter te laten eten. In een vierdelige mini contentserie, ontwikkeld in samenwerking met de Amsterdamse bureaus NEEW en Toko the Agency, is op het Instagram en YouTube-kanaal van La Place te volgen hoe hij voorbijgangers inspireert gezondere en voedzame keuzes te maken. De serie start in de eerste week van juni, met in de eerste aflevering aandacht voor het ontbijt.

Op weg naar een betere break
Nick Toet: “Ontbijten. Iedereen doet dat altijd super gehaast en denkt er helemaal niet over na of erger nog: we slaan het over. Laten we dat koppie van ons nou eens gebruiken, want het is misschien wel de belangrijkste maaltijd van de dag. En als je dan wel een ontbijt maakt met die heerlijke klauwen van je, dan is het bijna altijd die saaie, oude boterham. Dat kan veel beter! Samen met La Place ga ik je dit jaar laten zien hoe je van jouw eetmomenten betere, gezondere en leukere breaks maakt voor dat lekkere bekkie van je. Eten maken voor je zieltje, lekker man.”

Rogier van Duivenbooden, commercieel directeur bij La Place: “Bij La Place draait het om goed eten én genieten. Daar hebben we in Nederland nog wel wat te winnen, of het nou gaat om smaak, versheid, gezondheid of vernieuwing. Zeker als we onderweg zijn. Met Nick Toet hebben we de perfecte match gevonden om Nederland in te laten zien dat een snelle break ook absoluut een goede en gezonde break kan zijn.”

Nieuwe merkbeloftes La Place

De campagne is onderdeel van de introductie van de nieuwe merkbeloftes van La Place, waarin het aanbieden van goede voeding en ambachtelijke bereiding een rol spelen. Elk jaar vermindert La Place de verwerking van zout, suiker en verzadigde vetten in de recepturen, zonder in te boeten op smaak. Daarbij wordt steeds meer met verse producten uit het seizoen en van eigen bodem gewerkt. Ook een verdere verduurzaming van La Place speelt een grote rol in de nieuwe merkbeloftes, die later dit jaar door de foodservice formule bekend worden gemaakt.

Naast NEEW en Toko the Agency is ACE | Fitzgerald als purpose driven communicatiebureau betrokken bij het uitrollen van de nieuwe merkbeloftes en bijbehorende campagne van La Place.