La Place & de Efteling

Twee oer-Hollandse merken slaan de handen ineen: goed eten én vermaak! Nieuwsgierig geworden wat dat inhoudt?

Wij nemen onze dagverse en bewuste voeding mee en de Efteling hun fantastische verhalen met sterke personages. De ideale mix, want zo kunnen we kinderen op een speelse manier bewust maken van wat goed eten is, waar het vandaan komt en hoe het gemaakt wordt. Kom vooral genieten en beleven. De kindersmulmenu's zijn verkrijgbaar bij alle La Place restaurants (m.u.v. Amsterdam RAI, evenementen, Duinrell, Express, vliegvelden en treinstations).

Een echte Efteling kinderhoek in La Place?

Heb je de Efteling kinderhoeken al gezien bij La Place? Kids kunnen naar hartenlust klimmen, klauteren en smullen. De magische paddenstoel vanuit de Efteling is, uiteraard, ook aanwezig! Benieuwd waar je de kinderhoeken kunt vinden?

Locatie kidshoeken La Place:

La Place Apeldoorn De Brink A50
La Place Bergen op Zoom Wouwse Tol
La Place Emmen
La Place Gilze Rijen
La Place 't Harde A28
La Place Hoofddorp De Brug
La Place Leeuwarden
La Place Leiderdorp A4
La Place Meerkerk A27
La Place Nijmegen
La Place Oosterhout A27
La Place Sevenum
La Place Venray De Wuust A73
La Place Zoeterwoude
La Place Zwolle Vrolijkheid

Het enige echte Kinderhotel van de Efteling

Na al het plezier in de Efteling is het heerlijk om tot rust te komen in het Efteling hotel. Op slechts vijf minuten lopen van het Efteling Park bevindt zich het Efteling Hotel. Voorzien van alle luxe en comfort van een viersterrenhotel.

Strijk neer in een van de twintig betoverende themasuites zoals de Doornroosje Suite of De Vliegende Hollander Suite. Of verblijf in één van de comfortkamers of ruimer opgezette Junior Suites. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling. En kids: jullie mogen zelf aan de balie inchecken. Aan luxe heb je bij het Efteling hotel geen enkel gebrek! Overnacht in de prinsessenkamer van Assepoester of Sneeuwwitje óf ga voor een kamer in de stijl van de Laven! Slaap lekker...

Hier vind je de Efteling

Krijg jij ook al zin om de Efteling te bezoeken? Dat is niet gek! Lees hieronder alles over parkeren en vervoer. Goede reis!

Locatie: Europalaan 1, Kaatsheuvel, Nederland

Met de auto naar de Efteling
Maak gebruik van een navigatiesysteem en plan je route naar de Efteling of volg een van onderstaande routebeschrijvingen.
Houd bij het plannen van je reis naar de Efteling rekening met eventuele wegwerkzaamheden. Kijk op vanAnaarBeter.nl!
Vanuit Rotterdam (A16)
Houd richting Dordrecht/Breda aan. Neem afslag ’s-Hertogenbosch (A59) en vervolgens afslag Waalwijk/Kaatsheuvel. Volg nu de borden ‘Efteling’.

Vanuit Utrecht (A2)
Houd richting ’s-Hertogenbosch aan. Neem afslag Gorinchem/Breda (A27), vervolgens afslag Waalwijk (A59) en tot slot afslag Waalwijk/Kaatsheuvel (N261). Volg nu de borden ‘Efteling’.

Vanuit Arnhem/Nijmegen (A50)
Houd richting ’s-Hertogenbosch/Eindhoven aan. Neem afslag 37 naar Waalwijk/Kaatsheuvel (A59). Volg nu de borden ‘Efteling’.

Vanuit Breda (A27)
Houd richting Utrecht aan. Neem afslag Waalwijk (A59) en vervolgens afslag Waalwijk/Kaatsheuvel (N261). Volg nu de borden ‘Efteling’.

Vanuit Eindhoven (A58)
Houd richting Tilburg aan. Neem afslag Tilburg-Noord/’s-Hertogenbosch/Waalwijk (A65). Volg nu de borden ‘Efteling’ (N261).

Wat gebeurt er als kinderen de baas worden in een restaurant?

La Place liet 10 kinderen van 8 en 9 jaar hun restaurant voor één dag runnen. De kinderen adviseerden de gasten om bewuste keuzes te maken, maar deelden ook gratis taartjes uit. Het resultaat? Bekijk de video

Zó runnen kinderen een La Place restaurant!

Medewerkers met puur kinderlijk enthousiasme, lachende bezoekers én een boel verkochte Kindersmulmenu’s. Het unieke experiment werd opgezet op basis van onderzoek van City University of London dat uitwijst dat kinderen gezonder eten en hun eetgewoontes verbeteren als zij zelf koken.