De 5 beloftes van La Place

La Place wil haar gasten op elk moment van de dag verwennen door echt, goed eten en drinken bereikbaar te maken. Speciaal voor bewuste levensgenieters (onderweg en thuis) maakt La Place de keuze voor écht goed eten en drinken bereikbaar, met smaakvolle en ambachtelijke producten die niet alleen goed zijn voor maar ook voor de wereld om je heen.

Dat geeft pas een goed gevoel!

Hoe doen we dat dan? Bij La Place doen we onze gasten 5 beloftes .


Iedereen is welkom

IEDERE LEVENSTIJL

Wij bieden een uitgebreide keuze voor elke levensstijl. Een hartige snack of een zoete verwennerij, een gezonde salade of stevige maaltijd, plantaardige of dierlijke eiwitten. Bij La Place heb je echt altijd volop keuze.

ELK MOMENT EN ELKE GELEGENHEID

Voor elk dagdeel dat we open zijn hebben wij een afgestemd assortiment. Heb je wat te vieren, een spannende date of een zakelijke bespreking? Bij La Place kun je altijd terecht voor een aanbod die bij de gelegenheid past.

VOOR JOUW PERSOONLIJKE WENSEN

Ruime keuze betekent ook dat wij altijd zoeken naar een oplossing voor de persoonlijke wensen van onze gasten mochten die afwijken van ons menu.

Lekker vers en ambachtelijk bereid

VERSGEMAAKT

La Place staat bekend om de versbereide broodjes, taglios, salades en soepen. Dagelijks versgemaakt, en meestal waar je bij staat.

SEIZOENSINVLOEDEN

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van producten (en recepten) uit het seizoen.

EIGEN RECEPTUREN

Wij werken uitsluitend met eigen recepturen die je nergens anders vindt. Onze chefs staan elke dag in de keuken om jou altijd een smaakvol, vernieuwend assortiment te bieden.

Duurzamer leven en gezonder eten

DUURZAMER LEVEN

Wij bieden een verantwoord aanbod dat sterk rekening houdt met het beperken van onze footprint met het doel CO2 emissies te reduceren.

GEZONDER ETEN

La Place wordt steeds gezonder. Elk jaar verminderen wij de verwerking van zout, suiker en verzadidge vetten in onze recepturen zonder in te boeten op smaak.

Goed geprijsd voor La Place kwaliteit

KWALITEIT

La Place staat voor eten en drinken van hoge kwaliteit. Onze gasten waarderen dit en ervaren een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding.

SCHERP GEPRIJSD

Onze gasten betalen een concurrerende prijs voor hun aankoop van vergelijkbare producten.

ALTIJD VOORDEEL

Er zijn altijd vaste deals en seizoensdeals bij La Place. Loyalty members hebben zelfs altijd voordeel via de app.

Zorg voor elkaar

ZORG VOOR DE GAST

Onze gasten bepalen het succes van La Place. Wij geven onze gasten daarom altijd een 3-sterren ervaring en zorgen dat het hen aan niks ontbreekt.

ZORG VOOR ONZE MEDEWERKERS

Onze medewerkers zijn niet alleen het gezicht van La Place, zij zorgen voor onze gasten en voor de goede sfeer in onze restaurants. En dat koesteren wij. Bij La Place houden we rekening met de wensen en ontwikkeling van onze medewerkes. We denken actief mee met persoonlijke ambities en doorgroeimogelijkheden.

ZORG VOOR MENS & MAATSCHAPPIJ

Iedereen is welkom bij La Place! We stellen ons ten doel werk voor mensen met een afstand tot de arbeidmarkt bereikbaar te maken. Daarnaast nemen wij verschillende initiatieven die het maatschappelijk belang dienen.