Blog - Lunchtrommel tips

La Place voor Kleintjes: Creatieve Lunchtrommel Tips!

Hey toffe ouders en La Place fans, Pluck de Appel hier! Ik ben er klaar voor om samen met jullie die lunchtrommels om te toveren tot een heerlijk kunstwerk voor de kleintjes. Ontdek samen met mij creatieve ideeën en handige tips om van de lunch een feestje te maken, speciaal voor de kleintjes bij La Place!

Tip 1.
Begin met kleurrijke groenten en sappig fruit. Denk aan babyworteltjes, komkommerstukjes en natuurlijk, de crispy appel! Een smakelijke start voor de middag.

Tip 2.
Variatie is de kracht van de lunchtrommel – switch it up met verschillende soorten brood, wraps, of crunchy crackers. Voeg wat afwisseling toe met leuke vormpjes – hartjes, sterren, of een speels gezichtje – want lunchtijd mag best een feestje zijn, toch?

Tip 3.
Een lunchtrommel als een creatieve uitlaatklep? Absoluut! Laat je inspiratie de vrije loop en maak gezonde wraps met groenten en een smakelijke spread, of gooi een betoverende salade in elkaar met een mix van favoriete ingrediënten. Iedere hap wordt een kleine smaakbeleving!

Tip 4.
De kids hebben wat proteïne nodig voor blijvende energie. Voeg wat eiwitten toe, zoals stukjes kaas, plakjes kip, of een lepel hummus. Deze kleine proteïne-trucjes houden de kids scherp!

Tip 5.
Een extraatje van zoetigheid maakt het creatieve feest compleet! Voeg een handje noten, gedroogd fruit, of wat chocolade toe voor een smakelijke afsluiting van de lunch.

Tip 6:
Last but not least...Transformeer de lunchtijd tot een creatief gebeuren door de presentatie op te fleuren! Kleurrijke bakjes, toffe prikkers, of moderne vormpjes toveren die lunchtrommel om tot een waar kunstwerk. Een feest voor de ogen maakt de lunchtijd extra speciaal!